Verzenden & Retourneren


Verzenden & retourneren - KINDERSPULLEKES.nl

Bezorgdienst
Brievenbus leveringen worden door Post NL bezorgd, terwijl DHL de pakketten binnen Nederland verzorgt. 
Wij streven ernaar om uw producten binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling te versturen echter maximaal 10 werkdagen nadat uw betaling is ontvangen.

Verzendkosten
De verpakkings- en verzendkosten zijn afhankelijk van grootte en/of het gewicht van de door u bestelde artikelen. Bij de opgave van uw bestelling ziet u precies wat de verzendkosten zijn.

Brievenbus post
0    - 100                  € 1,99
101 - 250                 € 2,79
251 - 500                 € 3,99
501 -     2 Kg           € 3,99

Pakketdienst
Tot 10Kg.                 € 5,95

Waar levert Kinderspullekes.nl?
Wij leveren onze producten naar Nederland en België. Staat uw land niet in de lijst met verzendlanden, neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Betaalmethode
U kunt op drie manieren betalen: via iDEAL, PayPal of bankoverschrijving. Klikt u hier voor meer informatie over de betaalmethoden.

Zichttermijn
Voor zover niet anders is aangegeven, heeft u na ontvangst van de bestelling gedurende een periode van 7 werkdagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst via een email te ontbinden en de bestelling binnen dezelfde termijn te retourneren. Eventueel gedane betalingen (eventuele kosten voor de terugzending zijn voor rekening van de koper) zullen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Er bestaat geen recht op terugbetaling als het product is gebruikt en/of beschadigd. Na het verstrijken van de zichttermijn van 7 werkdagen wordt de koopovereenkomst een feit.

Retourneren en defecten
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 7 dagen contact op te nemen met Kinderspullekes.nl. Dat kan via het contact formulier op de website of door een brief te schrijven naar:

KINDERSPULLEKES.nl 
t.n.v. klantenservice
Bongenkamp 61
7122 TW  AALTEN
Nederland

Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling van uw klacht dient u een kopie van de factuur mee te sturen en de reden van de retourzending te vermelden.

  • Contact
  • Gastenboek
  • Algemene leveringsvoorwaarden
  • Over Kinderspullekes.nl
  • Privacy beleid
  • Disclaimer
  • Betaalmogelijkheden
  • Verzenden & Retourneren
  • Links
  • Saalmink 2009 - Alle rechten zijn voorbehouden